Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες +302109827991
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

               

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής όλων των προϊόντων, την ανταλλαγή ή την πλήρη επιτροφή χρημάτων  μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Ακόμη μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση που δεν τηρούνται οι προδιαγραφές.

Να σημειωθεί επίσης ότι δεν θα γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων οπως: Bρεφικά γάλατα και βρεφικές κρέμες, τρόφιμα, εσώρουχα, μάσκες προστασίας προσώπου και προιόντα ψυγείου για λόγους ασφαλείας, υγιεινής και σωστής συντήρησης.

Οι άνωθεν περιγραφόμενοι  όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο 100% :

Η αίτηση αναφορικά με την επιστροφή ανταλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής.

 

Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.

 

Σε περίπτωση λάθους μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σε μια τέτοια περίπτωση σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας μαζί με τα έξοδα αποστολής.

 

Εάν δεν προκύψει κάποιο λάθος εκ μέρους μας, θα επιστραφεί μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

 

Οι επιστροφές των χρημάτων σας θα γίνονται σε διάστημα 5 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

 

Σε περίπτωση που το προϊόν τηρεί τα άνωθεν περιγραφόμενα κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Παρακαλώ να θυμάστε επιπλέον ότι έχουμε την δυνατότητα να προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων, εφόσον τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους άνωθεν περιγραφόμενους όρους και είναι κατάλληλα προς επαναπώληση.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και της επιστροφής των χρημάτων σε εσάς, τα έξοδα της αρχικής αποστολής βαραίνουν εσάς και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, οφείλεται να  αναλάβετε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

 Έχετε επίσης πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος πίσω στα γραφεία μας.

Σε κάθε περίπτωση προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο τηλ. 2109827001 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pmpharmacy.gr .